Home » Ons Bedrijf » Landelijk erkend

Landelijk erkend

 

UNETO-VNI is de werkgeversorganisatie voor installatiebedrijven en de elektrotechnische detailhandel. UNETO-VNI zet zich in voor vakmanschap, professionaliteit en betrouwbaarheid: we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze leden goede producten en diensten leveren. Bij onze vereniging zijn zo’n vijfduizend installateurs en 1.350 elektronicawinkels aangesloten.

Met een bedrijf dat lid is van UNETO-VNI bent u als consument verzekerd van deskundig advies. Installateurs die bij ons zijn aangesloten, weten hoe ze met de juiste installatie uw comfort kunnen verhogen. En ook hoe ze kunnen zorgen voor jarenlang veilig en probleemloos gebruik ervan.

Kies voor een lid van UNETO-VNI. Dan kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid, service en vakmanschap.

Waarom een KvINL erkenning?

Het is voor opdrachtgevers lastig om een vakbekwame installateur van andere aanbieders te onderscheiden. Met een erkenning kan het installatiebedrijf laten zien dat bij hem de juiste kennis en kunde aanwezig is om het installatiewerk goed en adequaat uit te voeren. Met de erkenning maakt de installateur het verschil met zijn concurrent. De erkende installateur:

  • heeft de vereiste diploma’s  en/of ervaring;
  • beschikt over de meest actuele handboeken; en
  • werkt met het juiste gereedschap.